середу, 21 березня 2018 р.

Змінимо країну разом

У рамках Всеукраїнського проекту «Змінимо країну разом» учителі Луганщини 27 жовтня відвідали Миколаївську гімназію. Педагоги радо зустріли гостей Ярову Ольгу Олексіївну, заступника директора та вчителя трудового навчання Євгена Сергійовича Лавриненка. Колег зі сходу чекала насичена програма.
Директор Ониськів І.Т. презентував навчальний заклад, його матеріальну базу.
На урок-проект  у 4(8) класі «Захворювання органів дихання та їх профілактика» запросила вчитель  біології Баковська О.А.
Дослідно-експериментальну роботу за темою «Система формування ціннісних орієнтацій учнів засобами мовно-літературної освіти» представили учителі-філологи Ощипок Н.Л. та Онишко Л.В.
Вчитель географії, заступник директора Пурій Г.С., здійснила заочну відеоекскурсію екологічною стежкою «Зазирни в природу рідного краю».
Майстер-клас «Я роблю це так» провела вчитель хімії Галатин О.П., зокрема про застосування спиртів при виготовлені парфумів.
 Психолог Артимко С.І. запросила на тренінг «Творче вигорання вчителя».
З науково-методичною діяльністю педагогів ознайомила заступник директора Ходзінська В.Я.
У музеї У.Кравченко та М.Устияновича гості оглянули експозиції  про видатних людей Миколаївщини. Цікаву екскурсію провела завідувачка Ганич М.М.
Продовження зустрічі відбулося у арт-струдії  О.Мірошнікова, кавалера Командорського Хреста Ордена К.Фаберже. Гості в захопленні від робіт майстра і свої враження залишили у книзі відгуків.





Немає коментарів:

Дописати коментар